3DprintNL wordt 3DprintEU

dinsdag 13 mei 2014

Beste relatie,
Vorig jaar is 3DprintNL succesvol gehouden op 19 september in Zwolle. Wij begroeten u dit jaar graag (weer), nu op 3DprintEU in Emmen!


Wanneer :  18 september 2014 vanaf 09.30 uur
Locatie    :  Emmtec Industry & Business Park       
  
                         
Naamsverandering:
De naam 3DprintNL is definitief veranderd in 3DprintEU om aan te geven dat we ook samenwerkingsverbanden aangaan met partners en geïnteresseerden over de landsgrenzen heen.

Congres en beurs:
Wij hebben wederom een inspirerend programma opgezet. Eén van de sprekers is Michael Sorkin. Hij is de oprichter van de eerste “3Dprint Retail Store” in Duitsland. Uiteraard kunt u ook de beurs bezoeken waar u onder andere de nieuwste printers kunt bekijken.

Het bezoeken van 3DprintEU is gratis, maar aanmelden via de website is verplicht. Bent u geïnteresseerd om als standhouder op de beurs te staan, klik dan hier voor meer informatie.

Samenwerking:
3DprintEU is een samenwerking tussen Green PAC (Windesheim/Stenden), Polymer Science Park en Emmtec Industry & Business Park. Het event wordt ondersteund door EDR (Emst-Dollart Region), Provincie Overijssel, Provincie Drenthe, Gemeente Emmen en Kamer van Koophandel Noord-Nederland.

Voor meer informatie en het laatste nieuws, houd onze website in de gaten. Heeft u een vraag, neem dan contact op met Martina ter Beek (0591-853116) of Kirsten Wilke (projectleider) / Stéphanie Floor op (038-8534810).

Graag tot 18 september!

Met vriendelijke groet,
Projectteam 3DprintEU

« Ga terug