Aftellen naar 3DPrintNL

maandag 2 september 2013

Ruim 400 aanmeldingen
Over 3 weken is het zover; 19-09-2013,  de eerste editie van 3DPrintNL!
Hét grootste event van Noord-Nederland op het gebied van 3D printen. Het aantal bezoekers dat zich ingeschreven heeft, is de 400 gepasseerd. Veel belangstelling dus voor dit nieuwe, spraakmakende event! Hebt u zich nog niet ingeschreven? Meld u dan snel aan via
www.3dprintnl.nl, er is nog beperkt plaats beschikbaar.

Mis het niet
3DprintNL is dé kans, voor u als ondernemer, om u te profileren en om uw kennis, kunde, machines en materialen op 3D print gebied bij een groot publiek onder de aandacht te brengen! U kunt zich nog aanmelden als exposant. Op de website vindt u de plattegrond van de beursvloer, het exposantenoverzicht en het aanmeldformulier.
 
3D printen hoog op de internationale prioriteitsagenda
Internationaal gezien staat 3D printen hoog op de prioriteitsagenda. China investeert € 80 miljoen in deze techniek en Amerika investeerde al € 40 miljoen. Wat doet Nederland? Arjan Koppens (TNO) neemt u tijdens zijn lezing mee in het research programma van TNO. Hij vertelt over de nieuwste toepassingen op het gebied van mechatronica, printed electronics, medische toepassingen en 3D printed food.
 
De opkomst van 3D printing leidt tot veel nieuwe juridische vraagstukken. Met een 3D printer is het eenvoudiger dan ooit om producten op grote schaal na te maken en hiermee inbreuk te maken op intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrecht, modellenrecht, octrooirecht en merkenrecht. Willem Balfoort, jurist, belicht deze kant van de zaak tijdens het congres. U vindt het volledige programma en een overzicht van de lezingen op onze website.
 
Expert Panel
Loopt u rond met een vraag over 3D printen? Bezoek dan het expert panel op de beursvloer.  Zij beschikken over kennis en kunde op het gebied van 3D printen en scannen, maar kunnen u ook helpen met vragen over business development, het versnellen van innovatie of juridische informatie. Dit is de kans om uw vraag kosteloos te stellen aan één van de experts. Neem uw idee, product of ontwerp mee en stel uw vraag! Het expert panel helpt u graag op weg.  

Meer weten?
Op de website www.3dprintnl.nl vindt u alles over het event. Hebt u toch nog een vraag neem dan contact op via info@3dprintnl.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 038 853 48 10. U kunt dan vragen naar Kirsten Wilke of Stéphanie Floor.
De organisatie van 3DprintNL is in handen van Polymer Science Park, Hogeschool Windesheim, Oost NV en Stenden Hogeschool.

Op de hoogte blijven
Volg ons op
Twitter, Facebooken LinkedInof kijk op www.3dprintnl.nl Wij wensen u alvast een fijne vakantie, en zien u graag op 19 september.
« Ga terug