Subsidie voor NRK IPC4

dinsdag 16 augustus 2011

Het vierde NRK IPC-plan scoorde goed in de tender van Agentschap NL. Van de 83 aanvragen is het NRK IPC-plan als tiende gerankt en daarmee een van de dertig IPC’s die subsidie krijgt.   
 
In IPC4 zijn de innovatieplannen van zestien deelnemers gebundeld, waarin collectieve en individuele innovatieprojecten zijn opgenomen. De deelnemende bedrijven ontvangen ieder 30.000 euro subsidie, in totaal bijna een half miljoen. De bedrijven investeren in totaal ruim een miljoen euro.
Martin van Dord, innovatiecoach bij NRK: "Bij deze subsidie wordt slechts een derde van de aanvragen toegewezen. Het is geweldig voor de bedrijven en de NRK als je daar dan bij zit. Door de regeling kunnen de bedrijven innovatieve projecten uitvoeren die anders niet of veel later zouden worden uitgevoerd", aldus van Dord.
 
De deelnemers aan IPC4 zijn: 2 MV Composites, Cato Composite Innovations, Greencompliance, Innosell S&HBV, Nabasco, Newproducts, Soederhuizen Kunststoffen, Pavanis Fuelstations, Promolding, Ropol, Reesink Special Products, Smit Kunststoffen, Solico, Van Holst Biotechniek, Wicro Plastics, Windchallenge.
 
Innovatie Prestatie Contracten is een subsidieprogramma van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie voor samenwerkende mkb-bedrijven in dezelfde regio, keten of branche die een meerjarig innovatietraject uitvoeren. Wilt u ook innoveren met subsidie? Mail naar vandord@nrk.nl
 
 
« Ga terug